SCREENS VOOR OPTIMAAL ZONLICHTBEHEER IN DORDRECHT

Screens Voor Optimaal Zonlichtbeheer In Dordrecht

Screens Voor Optimaal Zonlichtbeheer In Dordrecht

Blog Article

Screens Met Stijlvol Design In Dordrecht


Het doek glijdt naar beneden tussen twee geleiders. Een screendoek wordt bediend door middel van een band, monobediening of motor en is van uw persoonlijke wensen en situatie afhankelijk. Ook kan er gekozen worden voor een automatische besturing waarbij de screendoek zakt of wordt opgehaald wanneer de weersomstandigheden daarom vragen.


Dit materiaal is sterk, lichtecht en in diverse kleuren verkrijgbaar. Door een open structuur wordt het zonlicht voor ongeveer 85% gefilterd. Er ontstaat hierdoor een koel huisklimaat zonder dat u in het donker hoeft te zitten. Verder blijft het zicht naar buiten behouden terwijl u overdag geen last van inkijk hebt.


Screens Voor Elegante Zonwering In DordrechtZonwering Experts In Dordrecht

Het voordeel hiervan is dat het doek extra stevig is bevestigd en er geen ruimte zit tussen het doek en de geleiders. Het zipscreen is windvast waardoor u geen last heeft van een klapperend scherm. Een ander voordeel is dat een screendoek energiebesparend kan werken. Wanneer u de screens in de zomer gesloten houdt profiteert u van een koelere woning.


Zonwerende Screens In De Regio Dordrecht
Een screendoek heeft ook een isolerende werking waarbij op koudere dagen of nachten de warmte beter vastgehouden wordt. In de winter kunt u dus profiteren van lagere stookkosten. Tibelly Sergé screendoek is hetgeen dat een screen zo bijzonder maakt. Zonder Sergé screendoek geen uitstraling, zonwering of isolatie. Een gesloten screendoek dekt de volledige glasoppervlakte af.


Een opvallende en onderscheidende eigenschap van Sergé doek is dat u overdag wel van binnen naar buiten, maar niet van buiten naar binnen kunt kijken. Het bevordert uw rust en privacy, zonder dat u het zicht naar buiten verliest. Deze traditionele screendoekcollectie wordt geweven van glasvezeldraden en polyestergarens, waardoor het een enigszins open structuur heeft.


De Tibelly Sergé doekcollectie omvat 40 kleuren en dessins, waarmee een perfecte combinatie gemaakt kan worden met de omkasting- en kozijnkleur. Tibelly ecole1% is een nieuwe generatie uniek screendoek van glasvezel dat van dezelfde sterk gecoate glasvezeldraden wordt gemaakt als de Sergé collectie. Echter worden de Ecole doeken op een andere manier geweven waardoor dit doek een dichtere structuur heeft, hierdoor komt tot wel 84% minder direct licht binnen.


Zonwerende Screens Voor Efficiënte Zonwering In Dordrecht


Een Ideal zonwerend doek voor werk, leer of leef omgevingen. Tevens is het Tibelly ecole1% zonweringdoek ook uitstekend te gebruiken als doek voor rits Solidscreens.


Een ritsscreen is een windvast screen, waarbij het doek volledig opgesloten is in de zijgeleiding. Een speciaal profiel borgt het screendoek: het blijft strak hangen en klappert niet. Let wel: bij dit systeem is een bandbediening niet mogelijk. Deze buiten screen is bestand tegen een windbelasting van 120 km/uur (maximale certificering in europa).


Screendoek is opgebouwd uit hoogwaardige glasvezels die met een speciale PVC-coating worden gekleurd. Door de speciale manier van weving houdt het screendoek circa 85% van de warmte buiten en daarnaast behoudt u een goed doorzicht naar buiten, terwijl de inkijk andersom beperkt is. U heeft een grote keuze uit kleuren.


Aanpasbare Zonwerende Screens Dordrecht


Zoals met een band, een oogwindwerk, met monobediening, een motor, afstandsbediening, windsensor en zon-/windautomaat. Ook bediening met een app is mogelijk, hiermee bedient u de screens terwijl u niet thuis bent. In onze showrooms demonstreren wij u graag persoonlijk de specifieke voordelen van al deze bedieningsmethoden. Ook uw screens komen wij kosteloos bij u inmeten en monteren.


Daarna wordt uw screen besteld. Onze levertijd is op dit moment ongeveer 6 weken. Zodra uw bestelling bij ons binnen is, wordt u gebeld voor het maken van een afspraak met onze monteur.


Screens omvatten een verticaal hangende ‘screen’, oftewel scherm, die langs de gewenste opening (ramen of deuren) gemonteerd kan worden. Screens voorkomen temperatuurstijging in uw woning en beschermen daarnaast tegen storende lichtinval. Ze houden dus de zon tegen en de warmte buiten, waardoor het binnen altijd een aangename temperatuur is. Het voordeel van screen zonwering is dat het zicht vanuit uw woning naar buiten behouden blijft (afhankelijk van de gekozen kleur en situatie), maar het zicht van buiten naar binnen beperkt wordt.


Screens Voor Privacy En Bescherming In Dordrecht


Allereerst is het belangrijk te weten hoe een screen precies in elkaar zit. Het systeem bestaat uit een cassette, oprol-as, een doek en een onderlijst. Het doek is vaak verzwaard door middel van een holle aluminium onderlijst verzwaard met ijzer. Deze glijdt vanuit de cassette tussen twee geleiders naar beneden.


Over het algemeen zijn deze in twee uitvoeringen leverbaar: het of zipscreen. Het voordeel van een ten opzichte van een standaard screen is de windvastheid. Bij een zipscreen wordt de doek in de geleiding geborgd d.m.v. een rits. Dit model wordt ook wel windvastscreen, ritsscreen, zipscreen of fixscreen genoemd. Screens kunnen zowel aan de binnenkant als de buitenkant van de ramen worden geplaatst.


Deze worden binnen en buiten aangedreven door een elektromotor. U kunt deze bedienen door middel van een afstandsbediening, een schakelaar en/of een app op uw smartphone of tablet. De elektrische screens van ROMA worden aangedreven met een Somfy motor. Deze motor compenseert het doekrek bij het oprollen en heeft een sensor om belemmering waar te nemen.


Op het gebied van screens voor buiten is er ook heel wat mogelijk. Deze screens zorgen ervoor dat kamers in de woning koel blijven ondanks felle zon van buitenaf. Screens die dienen als buitenzonwering worden ook straks langs de buitenkant van de ramen geplaatst. Benieuwd naar alle voordelen en mogelijkheden? Bekijk dan gauw ons artikel Screens voor buiten.


Innovatieve Zonwerende Screens In Dordrecht


Bij ROMA bent u aan het juiste adres voor passende zonwering bij uw situatie. Bent u van plan om screen zonwering of zipscreen te kopen? Vraag meer info hier dan voor meer informatie over de screen prijzen in ons assortiment. Wilt u liever eerst meer informatie over de beste oplossing voor zonwering voor uw woning? Kom langs bij één van onze verkooppunten of neem contact met ons op.


Screens: de strakke, moderne vorm van zonwering die weinig plek inneemt, effectief de zon en de warmte weert en uw zicht naar buiten behoudt! Bij Zonwering Garant kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor screens op maat. Bij Zonwering Garant kunt u eenvoudig een offerte op maat aanvragen voor verschillende soorten zonwering.


Binnen deze offerte kunt u bijvoorbeeld de volgende aspecten personaliseren: Maat van de screens Kleur van de screens Bediening van de screens Op die manier kunt u screens kopen die het beste bij uw huis of kantoor passen. De offerte die u heeft aangevraagd wordt door het systeem gekoppeld aan een zonweringspecialist bij u in de buurt.


Op Maat Gesneden Screens In Dordrecht


Wanneer u de offerte heeft ontvangen kunt u een beslissing maken over de screens die u wilt kopen. Hier een aantal redenen waarom veel van onze klanten kiezen voor een screen kopen als zonwering: Altijd perfect op maat; Strakke, moderne vorm van zonwering; De zon wordt optimaal geweerd doordat het doek het glas bedekt; Screens zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeren met verschillende bedieningsvormen; Door de verschillende uitvoeringen kunt u screens in verschillende prijscategorieën krijgen; Screens liggen dicht op het raam en hebben daardoor (vrijwel) geen last van klapperen in de wind.

Report this page